הלכנו לבדוק את הקונספט החדש שמוצע בימי חמישי בלבד במסעדת "מיטבול "Grill&Dinner המדגיש את נתחי הבשר כבילוי משותף שבו ערב שלם חולקים ארבעה סועדים ארוחה מגוונת.צילום: עידן גור

מנות ראשונות:
חציל קלוי בטחינה ירוקה, ברוסקטה, שיפודי פרגית במרינדה אסיאתית מתקתקה.

מה חשבנו?
הפשטות של החציל בשילוב עם הטוסטונים הפריכים שהוגשו לצידו היו מנה ראשונה מוצלחת.

מנת הברוסקטה תתאים יותר למי שאוהב נגיעות של חמצמצות. אמנם זו מנה ראשונה אך הסלרי ועשבי התיבול מאפילים על הטעם של קמצוץ הסינטה שהונח על הברוסקטה.שיפודי פרגית. צילום: שגיא פלדמן

צורת ההגשה של מנת שיפודי הפרגית, כשהשיפודים הונחו על כרוב וגזר שהוסיפו צבע למנה, עוררה בנו ציפיות גבוהות, ואכן תוך זמן קצר סיימנו את המנה שהשאירה בנו תשוקה לקראת העיקריות.

מנות עיקריות:
שרשרת פילה
פריים ריב- נתח אנטריקוט מובחר על עצם
צלעות טלה

מה חשבנו?
כבוד לשרשרת הפילה. הבשר היה עשוי במידה הנכונה, וגם אם היו צורבים אותו עוד קצת או משאירים אותו פחות זמן על האש - הוא עדיין היה נשאר טעים.צילום: עידן גור

נתח האנטריקוט (פריים ריב) ערב לחך, מנה משביעה שעשויה להתאים לכל חובבי הבשר לסוגיו.

צלעות הטלה הן מראה שונה לגמרי על השולחן לאחר שתי המנות הקודמות, כל ביס מבשר על בואו של בחור חדש אל השכונה. השאלה רק האם הקרניבור שלוקח חלק בארוחה אוהב את הבחור עם הבשר והשומן או שיעדיף פילה משובח. עניין של טעם.

תוספות: פלטת אדמה (בטטה, ברוקולי שומר) - הבטטה מנצחת.

מחיר: 800 ₪ לרביעיית סועדים.

שורה תחתונה: מומלץ לאוהבי בשר שרוצים לחוות משהו אחר.

מיטבול Grill&Diner. דרך המכבים 8 , איזור התעשייה הישן, ראשון לציון. 03-9646468

, מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו