בימים אלה של החורף אנחנו נחשפים לכל מנעד הצינון האפשרי - שיעולים, כיחכוחים, נזלת וחברים נוספים.צילום: מאשה

גם חוש הטעם לא בשיאו בזמנים כאלה וכל מה שהנפש מבקשת זו קערה מהבילה של מרק מנחם, חם ומרפא. נסו את מרק התירס המפנק והכייפי הבא:

מרק קרם תירס ודלורית

החומרים:

חצי חבילת גרעיני תירס
דלורית גדולה
כפית ג'ינג'ר טרי
2/3 כוס קרם קוקוס
מעט בצל ירוק או ירק אחר לעיטור
2 כפות שמן נייטרלי

צילום: מאשה

אופן ההכנה:

קולפים את הדלורית בקולפן, מרוקנים מגרעינים וחותכים לקוביות.

בסיר מחממים 2 כפות שמן, מוסיפים את הג'ינג'ר, הדלורית והתירס ומאדים מספר דקות.
מוסיפים מים לכיסוי פני הירקות ומבשלים לריכוך, כחצי שעה.

מתבלים במלח, פלפל וכורכום, מוסיפים קרם קוקוס, מביאים לרתיחה עדינה ומכבים את האש.
מרסקים בבלנדר יד למרקם חלק.

בהגשה מעטרים במעט ירק ואוכלים בהנאה!

המטבח של מאשה הוא שירות ארוחות טבעוניות עד הבית המספק גם קייטרינג טבעוני לאירועים. פרטים במייל mashinkaro@gmail.com או בפייסבוק

, מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו