סוף שבוע ארוך וחגיגי לפנינו עם חג השבועות המתקרב וכל תוכניות הטיולים והבילויים. אם מתחשק לכם לצאת לחגוג עם מאכלי גבינות מיוחדים ליד הבית, הנה כמה עדכונים בשבילכם.

ונדו גבינות בגורדוס. צילום: גל קולוג

מסעדת גורדוס חוגגת את שבועות במנות חגיגיות ומוגזמות על טהרת הגבינה. המנות יוגשו בנוסף לתפריט המסעדה הרגיל ויוגשו ב-18-20 במאי. 

בין המנות: פונדו גבינות- מוגש בתוך לחם כפרי עם נאגטס פרגית, כדורי פירה, נקניקיות בקר וטבעות בצל (109 שקל); פילי צ'יז קייק - מילקשייק בטעם עוגת גבינה, עם קצפת, עוגת פרוסת גבינה מפנקת טוויל קרמל ורוטב ריבת חלב (45 שקל); גליקריה - 220 גר' בורגר עם חלומי מטוגן, ציזיקי תוצרת בית, פלפלים קלויים וטפנד זיתי קלמטה (75 שקל).

טרטר בורי בסוהו. צילום: איציק בראל

בסוהו חוגגים את שבועות עם מנות ספיישל על טהרת הדגים, הגבינות והפירות.בין המנות המיוחדות: סוהו צ'יז קייק -  עוגת גבינה אפוייה תוצרת בית על בסיס קראנץ' לוטוס וחמאה (51 שקל), סייגון צ'יז רול - רול דף אורז אבוקדו, מלפפון, גזר, עירית, חסה, למון גראס, נענע,כוסברה וקרים צ'יז ברוטב סויה לימונית עם שומשום (63 שקל), טרטר בורי קצוץ עם ג'ינג'ר, בזיליקום, בצל, נענע ופלפל אפריקאי מוגש עם סלט פלפלונים, גזרים צבעוניים, קרוטונים וגבינת המאירי (77 שקל).

קינוח שבועות בסילו. צילום: גיא קרן

בסילו בחרו לחגוג את שבועות בקינוחים על טהרת הגבינות והפירות, בניצוחו של השף טל כהן.

בין הקינוחים: קנטוצ'יני מסקפונה - ריבת חלב ופירות טריים (47 שקל), טורטה קון ריקוטה – עם גנאש שוקולד, בוטנים מסוכרים (47 שקל).